Ajankohtaista

08.07.2013: Lähetä kuva - parhaat palkitaan

Lähetä meille kalastusaiheisia kuvia! Maksamme viidestä käyttökelpoisimmasta kuvasta 125 euron (verot vähennetään) palkkion per kuva. Toivomme seuraavanlaisia kuvia:

1. Kuvia kalalajeista (harjus, saimaannieriä, järvitaimen, järvilohi)

Erityisesti etsimme kuvia, joissa kestävä kalastus on jollain tavalla esillä. Tällaisia ovat esimerkiksi rasvaevällisten järvilohien ja -taimenien tai saimaannieriöiden ja harjusten vapautuskuvat sekä saaliskuvat rasvaeväleikatuista järvilohista tai -taimenista. Myös perinteiset saaliskuvat käyvät, jos kalojen tuntomerkit tulevat selvästi esiin. Esimerkiksi hyvä sivuprofiilikuva, kuva harjuksen selkäevästä, kuva järvitaimenen tai -lohen pyrstöstä sekä kyljen pilkutuksesta jne.

2. Kuvia eri kalastusmuodoista

Kaikki kuvat, joissa kalastus on jotenkin esillä, käyvät tähän kategoriaan. Kuva voi yhtä hyvin olla ammattikalastajan troolialukselta kuin mato-onkireissulta lasten kanssa.

3. Maisemakuvia Pielisen, Saimaan ja Kuolimon alueelta

Haemme kuvia niin koskikohteista kuin järvialueilta. Kaikki onnistuneet maisemakuvat kelpaavat. Kuvissa voi esiintyä myös kalastajia tai kalastusvälineistöä.

Kuvia voit lähettää heinäkuun (31.7.2013) loppuun asti. Saimaan lohikalat -hankkeen projektipäällikkö valitsee yhdessä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kalatalouspäällikön kanssa viisi käyttökelpoisinta kuvaa, joista maksetaan 125 e korvaus (verot vähennetään) per kuva. Kuvat valitaan yltä löytyvien kriteerien mukaan ja julkaistaan www.jarvilohi.fi -sivustolla syksyn 2013 aikana.

Lue alla olevat ehdot ja lähetä kuvia osoitteeseen mirko.laakkonen@ely-keskus.fi

 

Lähettäessäsi kuvan, hyväksyt alla olevat ehdot:

Kaikki lähetetyt kuvat voidaan julkaista hankkeen Internet-sivuilla ja Facebook-yhteisössä. Kuvia voidaan käyttää myös Saimaan lohikalat -hankkeen luomassa opetusmateriaalissa, sekä ilmaisjakeluun tarkoitetuissa esitteissä. Myös Pohjois-Karjalan ELY-keskuksella on kuvien käyttöoikeus vastaaviin tarkoituksiin. Kuvia ei kuitenkaan käytetä kaupallisiin tarkoituksiin. Jos haluat nimesi julkaistavan kuvan käytön yhteydessä, mainitse siitä erikseen lähettäessäsi kuvaa.  Lähetä meille vain sellaisia kuvia, jotka olet itse ottanut (tai omistat kaikki oikeudet kuviin). Kuvan lähettäjä vastaa henkilökohtaisesti mahdollisista tekijänoikeuskiistoista. Jos heinäkuun (31.7.2013) loppuun mennessä kuvia on saapunut alle 30 kappaletta, eivätkä kuvat täytä em. kriteerejä, voidaan korvaukset jättää maksamatta.


Takaisin
 

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Järvi-Suomen kalatalouspalvelut 

Toimialue: Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Häme 
ely